Billige elcykler – noget for enhver smag!

Elcykler

Der er efterhånden rigtig mange virksomheder, der sælger elcykler i danmark, og det kan være svært at finde rundt i, hvor man finder den rigtige elcykel til pengene. Er du på jagt efter en måske lidt billigere elcykel skal du være opmærksom på lidt lavere standarder, som på de højere prisklasser. Det betyder ikke at en billig elcykel er decideret dårlig. Du kan sagtens finde en udemærket, men billig elcykel rundt omkring i landet. Vi er her for at hjælpe dig på vej.

 

Hvad du skal vide om elcykler

Har du skader, handicap eller lider du af dovenskab og har bare ikke lyst til at møde op i skole eller på arbejde totalt svedig, så er elcyklen evt en god motivation. Er du en af dem,  som nyder at cykle en tur, men aldrig får gjort det? Så er elcyklen den rigtige vej for dig, med en elcykel kommer du hurtigere frem, du køre en længere distance og får oplevet natur og nydelsen af frisk luft og vind i håret. I situationer hvor bilen ville have været et fornuftigt valg af kørsel kan elcyklen sagtens træde ind og være en god afløser.

 

Er en elcykel tungere?

Du skal forvente at elcyklen er tungere end en normal cykel. Elcyklen vil pga dens batteri altid være tungere. man kan forvente en vægtforskel på 5-10 kg. Med årene er elcyklerne blevet mere moderne, da de har fået en walk assist. Du kunne nok godt forestille dig at det er knap så fedt at trække en 25 kg cykel op ad en bakke, derfor er denne walk assist indstillet i elcyklerne til at hjælpe, disse walk assist kan ca trække elcyklen op til 6 km/t.

 

Fordelen ved en elcykel

DU FÅR MERE FOR PENGENE!!

Om du køber dyre eller billige elcykler får du hvad du betaler for da de bare er det bedre. Med en elcykel er du langt mere fleksibel end med en normal cykel. Du kommer hurtigere frem, kører langt længere da du har batteriet som hjælpemiddel og så har du bare en cykel, der fungerer som den skal. Måske kender du følelsen, du har de venner som kan cykle hurtigt i byen, op ad bakker og i skoven og DU er altid den sidste, som de står og venter på. Du kan gøre dig selv en tjeneste ved at prøve elcyklen. På den måde kan du være den, som står og venter på alle andre, eller bare følger med i deres tempo.

 

Om batteriet

På en elcykel er batteriet selve kernen på cyklen. Når man lader sit batteri skal det helst være ved stuetemperatur, så efter din cykeltur, så tag batteriet med ind i varmen op oplad det. Ligesom alle andre batterier er din elcykel’s batteri ikke så glad for kulde. Batteriet har bedst af at blive opladet ofte – også efter kortere ture. Hellere oplade det ofte end at kører batteriet helt i bund. Alt efter kvaliteten på dit batteri så er der en gennemsnitlig levetid på 3-6 år.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *