Få en mere smart skærm end alle andre

Få en mere smart skærm end alle andre

Vi har skærme omkring os hele tiden. Der er skærme som den bærbare computer og iPad ‘en og der er skærme som vores smartwatch og vores smartphone. Vi ved alle at det er skrøbeligt med skærme, men de færreste ved hvilke muligheder vi har for at beskytte skærmene.

Pas på de skrøbelige skærme

Har du f.eks. en smartphone så har du ret sikkert også sørget for at få et PanzerGlass på skærmen af denne og ellers er du sikkert blevet gjort bekendt med vigtigheden i at få en form for beskyttelse på med det samme det er muligt.

At få repareret sin smartphone eller andet for en smadret skærm er nok den mest sete form for reparation der findes og det skyldes at man altid lige kender én der vil tage chancen og spare panserglasset og coveret væk. Det er typisk kun noget man venter med indtil man har smagt på regningen fra reparationen og derefter er vi som regel hurtige til at huske at beskytte vores enheder med skrøbelige skærme.

Få en mere smart skærm end alle andre

Med privacy filter, kan ingen læse med. Foto: Unsplash

Vær privat i det offentlige med et privacy filter

Men vidste du at der faktisk er mulighed for mere end bare at beskytte skærmen? Faktisk kan du få panserglas der både beskytter din skærm imod hakker og ridser men som har andre funktioner som f.eks. at have det der kaldes for et privacy filter.

De fleste kontormiljøer har stiftet bekendtskab med et privacy filter på en PC-skærm, men det er de færreste der ved at man også kan få panserglas med netop denne funktion til f.eks. sin smartwatch eller smartphone.

Med et privacy filter kan du læse dine beskeder uden at der er nogen der følger med hen over skulderen på dig. Står du tit og tjekker e-mails eller lignende f.eks. i metroen, så kan denne funktion hjælpe dig til at være mere privat end ellers.