Få gratis hosting når du vælger Simply

Få gratis hosting når du vælger Simply

Intet her i livet er gratis, eller er det? Du kan faktisk nu få 3 måneders gratis hosting, når du vælger at benytte dig af Simply som dit webhotel og hvordan det dog kan lade sig gøre, kan du læse mere om herunder.

Mange bække små – 3 måneders gratis hosting skal man ikke kimse ad

Det er i dag blevet en hel normal ting at man har en hjemmeside, med det samme man har det mindste budskab at dele til folket. Derfor er det også en rigtig brugbar ting for mange, når der dukker muligheder for gratis hosting op på denne måde.

Det er simpelt at få de 3 måneders gratis hosting og alt du skal bruge er en Simply coupon som du finder her med et enkelt klik. Det kan måske lyde af lidt at få 3 måneder gratis hosting for nogle, men mange bække små… -Det kan altid betale sig at se på at minimere udgifterne.

Få gratis hosting når du vælger Simply

Simply – et webhotel for alle. Foto: Unsplash

Om du er en haj til hjemmesider eller ej

De 3 måneders gratis hosting får du med rabatkoden ”XFN2BG” som du skal indtaste når du registrerer dig som ny kunde hos Simply. Du skal ikke gøre så meget andet herefter og du vil helt automatisk opleve at når du har haft dit webhotel hos Simply i 12 måneder, så vil de efterfølgende 3 måneder ikke være med nogen opkrævning. Du får altså 15 måneders hosting men betaler blot for de 12 måneder.

Er du i tvivl om Simply er stedet som du vil benytte dig af, så gør dig selv den tjeneste at tjek siden ud med de muligheder der kommer til dig der som kunde hos dem vælger deres webhotel. Det er både et sted for den garvede IT-person, men også et godt sted for den person der måske ikke lige har de største IT færdigheder med sig i bagagen, men sagtens kan se at det er en nødvendighed at få etableret en hjemmeside, så man kan nå ud til dem man ønsker at nå ud til.